Monday, January 21, 2013

نامه بسیار تند رسانه قالیباف به احمدی نژاد




 

رییس جمهور محترمشما بهتر از هر فرد دیگری می دانید که در شش سال گذشته بر تهران چه گذشته است. چه بر سر اعتبارات دولتی این شهر آمده و با این حال چگونه پیشرفت کرده است. جنابعالی گلوگاه اعتبارات دولتی پایتخت را چنان فشردید که رگ های شهر متورم شد اما خم به ابرو نیاورد و بتدریج با مدیریت و تدبیر مدیریت شهری، پیشرفت همه جانبه شهر تحقق یافت. اما روز چهارشنبه گذشته روزنامه دولت جنابعالی، برای خبر تصویب متمم بودجه ۱۸۰۰ میلیارد تومانی در شورای شهر تهران این تیتر را برگزید “چک ۱۸۰۰ میلیارد تومانی برای قالیباف” شاید برای علت یابی این نوع نگرش رسانه منتسب به شما لازم باشد کمی به گذشته برگردیم.
شما درکنفرانس مطبوعاتی خود که بصورت زنده از صداوسیما پخش می شد، در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری فارس درباره وضعیت بازار سکه و ارز، به بلوار بی درختی در شهر تهران اشاره کردید – که هنوز علی رغم درخواست ارسال آدرس این بلوار برای پیگیری، پاسخی از دفتر ریاست جمهوری ارائه نشده است – و گفتید دو روز قبل (از روز کنفرانس مطبوعاتی) این بلوار سرسبز بود و آن روز که رد می شدید همه درخت ها را قطع کرده بودند ! ضمنا به انعکاس خبری افتتاح یک بزرگراه شهر تهران در اخبار سیما انتقاد و همچنین از این تریبون استفاده کردید و فراخوان انتقاد از شهرداری را مطرح کردید با این پرسش که چرا حتی یک رسانه به شهرداری تهران انتقاد نمی کند؟
درباره نشانی آن بلوار هم هنوز آدرسی از سوی دفتر شما ارائه نشده است اما بگذارید ما کمکتان کنیم شاید آدرس این بلوار برای شما تداعی شود. کنار تونل رسالت، تونل توحید، تونل امیرکبیر و یا تونل نیایش نبوده است؟ در طول یکی از بزرگراه های صدر، امام علی (ع)، یادگار امام، آزادگان، شهید خرازی، شهید زین الدین، شهید باقری، شهید ابشناسان و … چطور؟ منظورتان از بلوار بی درخت، بخشی از بوستان های ولایت، نهج البلاغه، آب و آتش، بنادر، بانوان، طالقانی، جوانمردان، … نیست؟ شاید در کنار پردیس های سینمایی مانند آزادی، ملت، راگا، رازی، تماشا، زندگی و .. باشد؟ این بلوار بی درخت کنار پیاده راه بازار و یا پیاده راه بین میدان شهدا و امام حسین (ع) نیست؟ شاید اطراف باغ موزه دفاع مقدس یا باغ موزه قصر باشد؟ اطراف پل جوادیه، ابوسعید، روشندلان، طبیعت و ده پل غیر همسطح روی بزرگراه امام علی (ع) را خوب بررسی کرده اید؟ شاید کنار مساجد و مجتمع های فرهنگی جدیدالتاسیس، آبشار تهران، باغ کتاب، دریاچه چیتگر، برج پرچم، ورزشگاه امام رضا (ع) یا زمین های چمن اطراف هر محله باشد ؟ کنار یکی از صدها ایستگاه مترو و بی آرتی نیست؟ با ۱۳۷ و ۱۸۸۸ تماس گرفته اید؟ راستی شاید بر اساس طرح تفصیلی چنین بلوار بی درختی اساسا وجود خارجی نداشته باشد.
پرسش ما از جنابعالی این است از میان همه کارگاه ها و بزرگراه ها و بوستان ها و ایستگاه ها و تونل ها و طرح ها و … در این مدت شش سال و نسبت به دوره ای که جنابعالی شهردار تهران بودید، فقط چشم تان به یک بلوار بی درخت بی نشان! خورده است؟ احیانا در این شهر تغییر دیگری احساس نکرده اید؟ بلواری که روزنامه شما برای اثبات این ادعا عکس هایی از پارک پردیسان و لواسان منتشر کرد. اولی که زیر مجموعه سازمان محیط زیست و دولت است و دومی هم که بر اساس تقسیمات کشوری شهری جداگانه است !
در این سرزمین انقلاب شد تا ریشه استبداد و خودرایی برچیده شود. قریب سه سال است که دو نهاد مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام بودجه دو میلیارد دلاری مترو را تصویب و دولت را مکلف به پرداخت کرده اند اما جنابعالی شخصا مانع پرداخت شده اید؟ بفرمایید با چه توجیه عقلی، شرعی یا عرفی، شهروندان را از این حق خود محروم کرده اید؟ احتمالا در اخبار سیما چیزهایی درباره کنسرو و مترو شنیده اید، چه توجیهی دارید که علی رغم اینهمه فشار مردم در مترو ، هرگز کوتاه نمی آیید ؟
لطفا به همکاران خود در رسانه های زیر مجموعه دولت بفرمایید، آن چیزی که ناراحتی و نگرانی دارد کسری بودجه است نه متمم بودجه، اتفاقا متمم بودجه جای خوشحالی و شعف دارد. متمم بودجه مثل آن است که پدر خانواده در ماه های پایانی سال درآمدی خارج از بودجه پیش بینی شده بدست آورد تا برای خانواده هزینه کند، چه شور و اشتیاقی در آن خانه بوجود می آید؟ در این وانفسای معضلات اقتصادی، درایت و تدبیر و مدیریت چنین امکانی را برای شهر تهران به ارمغان آورده است. اقتصاد مقاومتی مدتهاست که در پایتخت مدیریت و اجرا می شود و بر همین اساس است که به رغم تحریم های مضاعف شهرداری هیچ پروژه ای در پایتخت تعطیل نشده و شهر کماکان سیمای کارگاهی خود را حفظ کرده است.
آیا چنین نگرش شخصی به بودجه عمومی از همان تلقی تصمیم گیری شخصی و خلق الساعه برای امورات مهم و کلان مملکت ناشی نمی شود؟ یعنی همانگونه که بودجه کل کشور به گونه ای هزینه می شود که گویی از کیسه شخصی است پندار دوستان در این زمینه هم کیشی شهرداری با دولت است. در حالی که شهر تهران همانگونه که مستحضرید با برنامه و هدف اداره می شود. مبنای تصمیم گیری ها خرد جمعی، مشورت با کارشناسان و همراهی شورای شهر محترم است. مطابق آن تعبیر و تفسیر ارگان رسانه ای دولت، بودجه کل کشور را هم می توان چکی در جیب جنابعالی دانست!
در پایان صرفا این پرسش باقی می ماند که چرا همکاران رسانه ای جنابعالی این ذوق و سلیقه انتخاب تیتر را در روز اعلام خبر اختلاس سه هزار میلیاردی بکار نبستند؟

No comments:

Post a Comment